Silniční kola TREK

Nevíte, jakou silničku Trek si vybrat?

Trek nabízí tři modely silniček, záleží jen na Vašich preferencích, jakou z nich si vyberete.


Prvním z nabízených modelů je MADONE, nejaerodynamičtější a nejrychlejší silnička firmy Trek.
V letošním roce je nabízena ve zbrusu novém kabátu (generace 7). Madone využijete zejména pro rovinaté a mírně zvlněné terény. Model využívá závodní geometrii H 1.5, která byla vyvinuta přímo pro profesionální závodní tým Trek.
Nejmarkantnější změnou u nového Madone je zbrusu nový prvek IsoFlow, který zlepšuje aerodynamiku, snižuje hmotnost a zvyšuje pohodlí jezdce. IsoFlow nesnižuje jen odpor rámu. Rychle proudící vzduch, který prochází prvkem IsoFlow, zvyšuje energii v oblasti, kde dochází ke vzniku největšího odporu, tj. za jezdcem a pod ním.

Madone je nabízena ve dvou verzích, SLR s rámem z karbonu OCLV řady 800 a ekonomičtější verzi SL s rámem z karbonu OCLV řady 500. Veškeré modely Madone naleznete na https://www.bikeparkmost.cz/trek-madone.
 
Druhým modelem je EMONDA, nejlehčí silniční kolo, které zvládá každé stoupání rychleji než konkurence.
Má aerodynamické tvary trubek, které jsou rychlé a lehké a umožní Vám rychleji zvládat rovinky i výšlapy. Stejně jako Madone využívá závodní geometrii H 1.5. Rám nejnovější generace Emondy SLR váží necelých 700 g.
Emonda má skryté vedení lanek, většina je osazena aerodynamickými koly a nejvyšší model SLR má kombinaci aerodynamických řídítek a představce Aeolus RSL. Nižší verze SL nabízí stejně legendární výkon a aerodynamické tvarování trubek jako verze SLR jen s tím rozdílem, že je vyrobena z karbonu OCLV řady 500, proto je cenově dostupnější.
Emonda ALR je nejlehčí hliníkové silniční kolo značky Trek. Ovládá se jako jeho dražší příbuzní z karbonu a jeho neuvěřitelně lehký a aerodynamický rám je zábavný, rychlý a cenově dostupný.
Veškeré modely Emonda naleznete na https://www.bikeparkmost.cz/trek-emonda.


Posledním modelem je DOMANE, který Vám zpříjemní každou jízdu na silnici i v lehkém terénu.
Domane je výkonnostní silniční kolo, jehož mimořádně pohodlí se nijak negativně nepodepisuje na rychlosti. Ať už jezdíte na asfaltových či štěrkových cestách, nebo na kočičích hlavách, kola Domane vám dopřejí pořádnou dávku zábavy, rychlosti a plynulé jízdy.
Nové Domane 4. generace je nejrychlejším a nejlehčím Domane s kotoučovými brzdami díky novému lehkému designu rámu, špičkovému karbonu OCLV a vylepšeným aerodynamickým tvarům trubek Kammtail.
Prvek IsoSpeed vyhlazuje nerovnosti povrchu, takže vydržíte déle v plném nasazení. Stabilní vytrvalostní geometrie (H 2) zaručuje rychlost a pohodlí při celodenních jízdách. Prostor pro širší pláště nabízí potřebnou všestrannost na jízdy po asfaltu i v nenáročném terénu.
Domane SLR je vyrobena z nejlepšího a nejlehčího karbonu OCLV řady 800, Domane SL je vybavena špičkovým rámem z karbonu OCLV řady 500. Obě verze mají integrovaný úložný prostor pro uložení duše, montpák a CO2 pumpičky.
Nová čtvrtá generace kol Domane AL má špičkový hliníkový rám a nový design, který snižuje hmotnost. Podstatně tak předčí kola jiných výrobců ve stejné cenové hladině.
Veškeré modely Domane naleznete na https://www.bikeparkmost.cz/trek-domane.



Trek nabízí i elektrosilničky Domane+, které poskytují vše, co máte rádi na klasických kolech Domane: pohodlnou geometrii pro vytrvalostní jízdu, technologie tlumící nerovnosti silnice a variabilní prostor pro pláště, a navíc přirozenou podporu, která vám pomůže zvládnout výšlapy, překonávat svá maxima a oprostit se od veškerých omezení. Domane+ SLR je nejlehčí a nejtišší silniční elektrokolo vyrobené z nejšpičkovějšího karbonu OCLV řady 800. Je osazeno špičkovými komponenty, zadním prvkem IsoSpeed tlumícím nerovnosti a nabízí podporu až do rychlosti 25 km/h, která zajišťuje rychlost a pohodlí při celodenních dobrodružstvích. Domane+ AL je nejdostupnější silniční elektrokolo Trek. Má lehký a pevný rám z hliníku Alpha řady 100, elegantní integrovaný displej a ovladače a podporu šlapání do 25 km/h, díky níž jsou kopce najednou méně prudké. Modely Domane+ naleznete na https://www.bikeparkmost.cz/silnicni-elektrokola-trek




Silniční kola Trek najdete na našem eshopu bikeparkmost.cz 

Rádi Vám silniční kola Trek představíme a pomůžeme s výběrem osobně na prodejně Bike/Ski Park Most. 

Těšíme se na Vás team Bike/Ski Park Most.

2024-04-25 10:34:30

Další články

Garanční servis

GARANČNÍ PROHLÍDKA Základní garanční prohlídka je nezbytnou součástí samotného nákupu.Při sestavení kola pečlivě dbáme na to, aby bylo vše stoprocentně funkční. Určité komponenty si potřebují takzvan…

Testovací kola

Vyzkoušejte vybrané kolo TREK před zakoupením.  Plánujete nákup nového kola a nejste si jisti jaký typ bude pro Vás ten pravý? Nevíte jakou velikost nového kola zvolit? Pak máte skvělou možnost vybra…

Záruka

Doživotní záruka TREK Na jízdní kolo TREK, uvedeného typu,velikosti, barvy a čísla rámu se při splnění podmínek vztahuje doživotní záruka na rám kola pro prvního majitele zaznamenaného v registračním…

Načítám...